KinderfysiotherapieTerug naar het overzicht

Kinderfysiotherapie Amsterdam, Spelenderwijs oefenen van zintuigen en motoriek.
KinderfysiotherapieAmsterdam is een praktijk voor kinderfysiotherapie in Amsterdam-zuid, in samenwerking met het SportMedischCentrum Amsterdam.

Waarom Kinderfysiotherapie?
Bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt de ontwikkeling af van wat gebruikelijk is. Dat kan komen door een aandoening aan bijvoorbeeld het houdings- en beweegapparaat.

Hierdoor kunnen kinderen te weinig motorische ervaring opdoen. Ze hebben meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen.

De kindefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het bewegingsapparaat van kinderen in ontwikkeling en hun bewegend functioneren.  

NB Er zijn nu 2 vestigingen waar je met je kind naar toe kunt: Olympiaplein 74A in Amsterdam-Zuid en Zwaansvliet 5 in Buitenveldert. Overigens komen ze voor alle baby’s gewoon aan-huis als ouders dat prettig vinden en voor alle andere kinderen is aan-huis behandeling op indicatie ook mogelijk!

Kinderen van alle leeftijden komen hier, baby’s, kinderen en jeugdigen tussen 0 en 16 jaar.

Kijk voor informatie over de doelgroepen, de behandelwijze en de praktijk op de website. 

Tip: Kinderfysiotherapie Amsterdam organiseert ook Fit & Fun, een speciaal bewegingsprogramma voor kinderen met een beperking of achterstand.

Kinderfysiotherapie Amsterdam

Olympiaplein 74-A
1076 AG Amsterdam
Openingstijden Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen