• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kindertandarts in NoordTerug naar het overzicht

Kindertandartspraktijk van Lunsen-Oehlers biedt professionele zorg en persoonlijke aandacht voor de mond!
De kindertandartsen en het team van kindertandartspraktijk van Lunsen-Oehlers bieden professionele zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor de mond èn gebit van kinderen. Goede mondverzorging is belangrijk; voor een eerste indruk èn voor de gezondheid.

In de kinderpraktijk werken de tandartsen via een vaste behandel procedure waarin in opbouwende stappen je de tandarts leert kennen. Tegelijkertijd wordt er aandacht besteed aan de preventie van tandbederf en de gebitsontwikkeling.

Je blijft vervolgens enige tijd bij de praktijk onder controle, dit uiteraard in overleg met je ouders. De praktijk bestaat sinds 2007 en is gehuisvest in Amsterdam noord in de wijk Tuindorp Oostzaan.

Met de verwijzing van de huistandarts kun je je telefonisch aanmelden. De praktijk informeert jullie over de mogelijkheden. Houdt rekening met een wachttijd van 4 tot 8 weken en dat de afspraken veelal onder schooltijd zullen vallen.

Kijk op de site voor een aantal praktische zaken en voor meer informatie over de tandartsen en de behandelingen.

Kindertandartsnoord

Meteorensingel 17
1033 CB Amsterdam
Openingstijden Op afspraak. Prijs Periodieke controle €19,90 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen