Leuke familievoorstellingen in Musis Arnhem

7 januari 2024
Terwijl Stadstheater Arnhem grondig wordt verbouwd, zijn in Musis Arnhem de komende maanden weer supermooie familievoorstellingen te bewonderen. We hebben alvast 7 leuke tips voor je op een rijtje gezet. Maak je keuze en reserveer alvast je plekjes.
Leuke familievoorstellingen Musis Arnhem - 2024

Op reis naar de toekomst | 8+

André Kuipers gaat het theater in! Hij vertelt vol enthousiasme over wat het leven van een astronaut inhoudt en waarom ruimtevaart niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven en onze toekomst. Dit wil je niet missen!
Vrijdag 12 januari
André Kuipers

Ontdek alles over de ruimtePech | 8+

Saar leeft in een stad, verdeeld door een brede rivier zonder bruggen. Aan Saars kant van de stad hebben mensen veel pech. Ontdekt Saar hoe dit kan en verslaat ze de pech? Een muzikale magisch-realistische familievoorstelling.
Zaterdag 13 januari
George & Eran Producties met Theater De Krakeling

Bestel je kaartjesReinaert de V. | 7+

Het satirische dierenverhaal wordt vertaald naar een moderne klimaatrechtzaak met corruptie en opstand van de jeugd. Een multimediale familievoorstelling met poppenspelers, dansers, musici en zangers.
Zondag 14 januari 
Holland Opera, Duda Paiva Company & New European Ensemble


Heldenverhaal in nieuw jasjeEen partijtje voor Gijs | 2+


Nederlands meest populaire Juf maakt een spannende, interactieve en muzikale reis met Gijs langs alle plekken waar de verjaardag van hem wordt gevierd. Ze komen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk loopt dit avontuur goed af. Zondag 4 februari
Theatershow Juf Roos

Zing mee met alle Juf Roos hitsde bAAs | 5+

Een wereldberoemde dompteur en haar Poedel betreden de arena voor hun act Dingen met Ringen. Maar als zij weer eens boos wordt en de baas begint te spelen, wordt het tijd de rollen om te draaien. ‘En dan deden we nu dat jij de hond en ik de baas was!’ Een keiharde machtstrijd die draait om wie is de baas. Voor iedereen vanaf 5 jaar.
Vrijdag 16 februari
de zAAk A


Reserveer je ticketsRijnreisje | 6+

Ga mee op reis langs de belangrijkste rivier van Nederland, de Rijn. Ontdek mooie mythen en verhalen. Drie spelers zingen, dansen en performen alles. In klanken en woorden die iedereen begrijpt. Over klimaatverandering.
Vrijdag 5 april
De Toneelmakerij

Muzikale en beeldende reisWolf | 6+

Na 150 jaar is de wolf terug in Nederland. Welke impact heeft de terugkeer van de wolf op de natuur, andere dieren en voor ons? Cees leefde drie jaar tussen de wolven en neemt je in deze multimediale voorstelling mee in zijn avonturen. Zondag 7 april
Cees van Kempen

Leer alles over de wolf
Veel plezier bij een van deze toffe familievoorstellingen in Musis Arnhem! Klik voor alle leuke familievoorstellingen op de roze website button.

Groetjes, Esther Naar de website