Voorjaarsvakantie uitjes in en om Arnhem

9 februari 2024
Ook al ziet het er buiten nog niet uit als voorjaar, toch is het al bijna voorjaarsvakantie. Carnaval, een gaaf festival, naar de film of het theater...er is zoveel te beleven in en om Arnhem. Bekijk samen al deze mooie tips. Fijne vakantie!
Voorjaarsvakantie uitjes regio

Kinderfilms in de vakantie

Bij Focus Arnhem draaien mooie familiefilms: van Peppa's Bioscoop Feestje (3+) en Gewoon super! (6+) tot Minuscule 2: Het tropisch avontuur (5+) en Wonka (7+). Mét pauze-activiteiten bij sommige films en pannenkoek versieren. 
Bekijk het programmaChina Lights Festival 

Lichtgevende dieren, mystieke wezens, Chinese draken en een magische sfeer. Van 10 februari t/m 30 maart te zien in Dierentuin Kleve. Met de verlichte Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin en talrijke interactieve elementen.
Koop nu je ticketsde bAAs | 5+ in Musis

Een wereldberoemde dompteur en haar Poedel betreden de arena voor hun act Dingen met Ringen. Maar als zij weer eens boos wordt en de baas begint te spelen, wordt het tijd de rollen om te draaien. Een keiharde machtstrijd. 
16 feb - reserveer je kaartjesCarnavalsoptochten

Van 10 februari t/m 13 februari is het carnaval! Ook in en om Arnhem wordt het volop gevierd. Natuurlijk zijn er weer zoveel leuke carnavalsoptochten. Wij hebben er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Dat wordt een feestje.
Vier je het feestje mee?Op ontdekking bij het NMM

Het Nationaal Militair Museum bekijken? Dat kan in de vakantie op verschillende manieren. Met speciale speurmissies, tijdens een rondleiding van de vrijwilligers of vanuit een mini-tank. Vergeet ook de speelruimte Xplore niet!
Stoere activiteitenValentijnsdag met kinderen

Hartjesspeurtocht, flessenpost, hartjessnack en een boeketje bloemen van papier. We hebben supertoffe ideetjes verzameld om Valentijnsdag te vieren met kinderen. Lees gauw de blog en ontdek jullie favorieten!
30 Kidsproof tips7x wandeling met kinderen 

De voorjaarsvakantie is een heerlijk moment om met de kinderen te wandelen in onze prachtige regio. Wij hebben de leukste hotspots voor wandelingen met de kinderen voor je op een rijtje gezet. Geniet er lekker samen van! 
Ontdek onze mooie regioIndoor actief uitje

Voor een stoer en actief uitje met je kind moet je bij Planet Awesome zijn! Hier kun je o.a. kiezen uit lasergamen, Glow in the Dark golf, bowlen, karaoke en karten. Op het ruime horecaplein kun je chillen met een hapje en drankje. 
Boek je activteitenLeuke familiefilms bij Pathé

Met een bios-bezoek ben je even helemaal in een andere wereld. Deze vakantie is dat een Beestenboel, een Circus, een Game-setup of een Poppentheater. Het is bij Pathé maar nét voor welke familiefilm jullie kiezen!
Bekijk het vakantie-filmaanbodOntdek een fort

Vierden de soldaten op Fort Pannerden ook carnaval? Of hadden ze andere feestjes? Kom er alles over te weten tijdens de bijzondere speurtocht deze voorjaarsvakantieen tijdens de bijzondere speurtocht deze voorjaarsvakantie. Ook zijn er soldatenspelletjes en nog veel meer. Check hier alle infoIn onze Uitagenda staan nog veel meer leuke tips voor de voorjaarsvakantie en daarna! Dus mocht je op zoek zijn naar meer inspiratie, dan kun je daar ook nog even een kijkje nemen. Bijna dagelijks wordt deze aangevuld met nieuwe tips. Uitagenda

Fijne voorjaarsvakantie!
Liefs, Esther