Sporten met Monkey MovesTerug naar het overzicht

Monkey Moves is een uniek beweegprogramma waar kids meerdere sporten leren.

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan ze voor bij Monkey Moves. Sport, hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige kleine apekoppen die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten, nieuwe dingen leren en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken.

In het multisport programma zal om de drie weken een nieuwe sport behandeld worden, over een jaar heeft een kind 11 verschillende sporten mogen ervaren. Naast de specifieke sport die behandeld wordt, zal er elke les een klim- en klauterparcours aanwezig zijn. Het parcours lokt het spontaan bewegen van het kind uit en het leert zo zelfstandig, dan wel onder begeleiding van ouder of professional verschillende motorische vaardigheden eigen te maken.

Middels sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van de verschillende leeftijdsgroepen, wordt de brede motorische ontwikkeling gestimuleerd van je apekop en wordt jij als ouder geholpen met dit stukje van de opvoeding.

De volgende lessen worden aangeboden: dreumesgym (1,5 t/m 3 jaar), peutergym (3 t/m 4 jaar), kleutergym (4 t/m 6 jaar) en basisschoolkinderen (6 t/m 9 jaar)

Er is een gratis proefles mogelijk, zodat je kind kennis kan maken met Monkey Moves.

Locaties: Arnhem, Duiven, Westervoort en Rheden.

Voor meer informatie ga je snel naar de roze websitebutton!

Kijk ook eens in onze rubriek eropuit voor leuke uitjes met kinderen.

Monkey Moves


Arnhem
Openingstijden Check voor de actuele tijden de website via de roze button. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs