Zwemschool De PiranhaTerug naar het overzicht

Alle soorten zwemlessen, peuter en knuffellessen bij zwemschool De Piranha in Arnhem
Bij zwemschool de Piranha, vinden ze erg belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Een eerste zwemles is nogal spannend en daarom kiezen ze ervoor om de eerste twee lessen als kijklessen te beschouwen. De reguliere zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar die hun zwem-ABC diploma's willen halen. Tijdens deze lessen leren de kinderen in groepen van maximaal 8 kinderen zwemmen. De kinderen krijgen 45 minuten per week les.

Speciale lessen
De speciale zwemles is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar die moeilijk mee kunnen komen in de reguliere zwemlessen. Dit kunnen kinderen zijn met spraaktaalproblemen, extreme (faal) angst, motorische achterstand, gehoorstoornissen, ADHD, PDD-NOS, of autisme.
Door in kleine groepen van maximaal 3 kinderen per groep te werk te gaan is er extra persoonlijke aandacht voor het kind.
De kinderen krijgen een 30 minuten per week les.

Knuffel- en Peuter zwemmen
Samen met je kindje genieten van dit moment op de zondagmiddag. Bij het knuffelzwemmen leer je je kindje door middel van liedjes zingen en spelletjes doen, zich thuis te voelen in het water. Je kunt je voor deze les inschrijven vanaf de leeftijd van 6 maanden.

Privélessen
Het is ook mogelijk om privéles te krijgen. Dit kan op onze locatie in Arnhem, maar ook bij je thuis ials je over eigen zwemwater beschikt. Reserveer online of vraag ons naar specifieke beschikbaarheid!

Klik voor lestijden en kosten even door naar de site!

Na je zwemdiploma een ander clubje? Kijk dan eens in onze Clubjes Categorie, er is zoveel te kiezen!

Zwemschool De Piranha (Siza s' Koonings Jaght)

Hartenkoning 7
6816 TK Arnhem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Workshop: maak je superpower

Workshop: maak je superpower

Dit jaar staat het Sprookjesfestival bij Museum Bronbeek in het teken van superkrachten. Buiten in de tent kunnen kinderen aan de slag met edelstenen die ze omtoveren in een prachtige talisman in hun eigen favoriete kleuren. Hoe mooi!

Creatieve sprookjesactiviteit