Little ThingsTerug naar het overzicht

Een winkel voor leuke kinderkleding, kraamcadeautjes en meer! Mét een heus kidscafé!
Little things is veel meer dan alleen een kinderwinkel. Hier vind je unieke cadeautjes, hippe merken, mooie kinderkleding, kletsende ouders en spelende kids.

In atelier Manoh zie je hoe babykleding met de hand gemaakt wordt. Tijdens deze beleving plof je neer voor een kop koffie en een heerlijk huisgemaakt taartje in Little Things kidscafé.

Je vindt in deze leuke kinderwinkel mooie kinderkleren die superleuk zijn om te krijgen én om te geven! Ze verkopen o.a. merken; Bobo Choses, Tiny Cottons en Manoh, tot Mingo, CarlijnQ en Little Hedonist. Ook hebben ze hier leuke accessoires voor de kinderkamer, speelgoed en leuke (kraam)cadeautjes!

Kidscafé
Ook voor een overheerlijke lunch en gezonde verse sapjes kun je hier terecht. Door de speciale kinderkaart, met bijvoorbeeld een broodje aap, eten de kinderen graag wat mee! Geef je borstvoeding? Of zoek je een fijne plek om te kolven of te verschonen? Dan heb je hier alle ruimte en faciliteiten die nodig zijn om ontspannen met je kindje op pad te gaan.

Een jarige thuis? Kijk dan snel even verderop de site voor de leukste traktatietips en kinderfeestjes!

Little Things

Kerkstraat 41
6811 DL Arnhem
Openingstijden zie website voor actuele openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips