Boscafé de BekenTerug naar het overzicht

Kom je lekker een hapje eten bij Boscafé de Beken in het Renkums Beekdal?
Boscafé de Beken is een restaurant en gezinshuis dat zich bevindt op een mooie locatie midden in het natuurgebied het Renkums Beekdal! In de keuken van het restaurant wordt er alleen gewerkt met verse en biologische producten. Bij voorkeur uit eigen moestuin!

Het boscafé is de favoriete hotspot voor veel natuurliefhebbers, die in de prachtige omgeving komen wandelen en fietsen. De lunchkaart is klein, maar wel erg lekker. Ook voor gezellige feesten en partijen tot 80 personen is Boscafé de Beken de perfecte plek. In en om het restaurant is er genoeg te doen voor iedereen! Een groot succes voor de kleintjes is het Kabouter-pad. Voor deze route kun je bij het informatiecentrum een tasje kopen met daarin opdrachten. In dit tasje bevindt zich ook een tegoedbon die je bij Boscafé De Beken in kunt leveren en daarvoor een kabouterhapje en drankje kunt krijgen. Leuk hè!?
 
Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer lekkere en kindvriendelijke restaurants in Arnhem en omgeving? Check het! 

Boscafé de Beken

Nieuwe Keijenbergseweg 174
6871VZ Renkum
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips