Prins of prinses worden?Terug naar het overzicht

zaterdag 28 december
Wil je kind altijd al prins of prinses worden? Kom dan naar kasteel Rosendael in de vakantie!

Droomt je kind over zelf een prins of prinses worden? Schrijf hem of haar dan in voor de cursus “Hoe word ik een echte prins of prinses” op kasteel Rosendael. Kinderen maken met een hofdame of een lakei een tocht door het kasteel en leren deftige manieren.

Kom je kinderen ook in hun deftigste prinsen of prinsessenkleren? Na afloop ontvangen de kinderen een heerlijk fris glaasje ranja en een klein presentje.

Bezoek ook het Beleef!souterrain in het kasteel en doe de spelletjes! Ga het park ontdekken met de Beleef!plattegrond. Park en kasteelsouterrain zijn geopend tussen 11:00 en 16:00 uur.

De kinderen gaan zonder de (groot)ouders en begeleiders aan de cursus deelnemen. Als begeleider kun je kunnen intussen zelf genieten van een bezoek aan het park op eigen gelegenheid. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt 1,5 uur.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen en nog veel meer.

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden Klik voor alle data op de roze websitebutton. Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips