BallorigTerug naar het overzicht

Op zoek naar een binnen activiteit, zodat de kids even lekker kunnen uitrazen?
Ballorig is sinds 1 juni weer geopend! Check via de websitebutton alle corona-maatregelen en reserveer vooraf je bezoek!

Een binnenspeeltuin is voor kinderen altijd een feestje! En terwijl zij lekker bezig zijn kun jij even rustig zitten met een kop thee en je telefoon ;) 

Bij Ballorig kunnen ze springen op de mega trampoline, klimmen op de grote klimvulkaan en crossen op het autocircuit (kost wel extra).

Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. Ook leuk, ga eens met de kleintjes naar de speciale peuterochtend dan is het lekker rustig!

Wil je alvast een kijkje nemen? Klik dan op de roze button!

Psst wist je dat ze bij Intratuin Duiven een gratis binnen en buitenspeeltuin hebben? Moet je echt een keer geweest zijn!

Ballorig Arnhem

Hazenkamp 36
6836 BA Arnhem
Openingstijden Klik voor meer info door naar de site. Prijs Klik voor meer info door naar de site. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips voor de herfstvakantie

Leuke tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Wij hebben een aantal hele leuke coronaproof tips voor uit & thuis voor je verzameld! Reserveer je uitje tijdig, check vooraf de daar geldende coronamaatregelen, neem een mondkapje mee en reis met mate.

14 herfstvakantie tips