• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Themakisten voor je feestjeTerug naar het overzicht

Vier een tof kinderfeestje thuis met De Blije Bij themakisten!

Leuk themafeestje voor kinderen

Het organiseren van een verjaardagsfeestje voor je kind kan behoorlijk stressvol zijn, vooral als je weinig tijd hebt of niet zo creatief bent. Gelukkig is er een oplossing: De Blije Bij biedt complete themakisten voor kinderfeestjes die alle zorgen wegnemen. 

Alles in één kist

In elke themakist van De Blije Bij vind je alles wat je nodig hebt voor een feestje met 5 kinderen plus de jarige. Denk aan themamaterialen, borden, bekers, slingers en zelfs spelletjes en opdrachten met een handig draaiboek. En als je meer gasten verwacht, kun je de kisten uitbreiden. Met diverse seizoensgebonden thema's, wordt het feestje gegarandeerd een succes!

Wil je meer info? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een clubje voor je kids in Arnhem en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes en laat je inspireren.

De Blije Bij thema kisten

Bredasingel 262
6844 AW Arnhem
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Tiergarten Kleve

Zomer in Tiergarten Kleve

Ken je Dierentuin Kleve al? Deze zomer bewonder je samen in deze kleinschalige en mooie zoo veel nieuwe bewoners (o.a. de rode panda, dwergotters en alpaca's). En ontdekken kinderen de Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin.

Bestel je tickets!