ZeilcursusTerug naar het overzicht

Wil je leren zeilen? Dan is de zeilcursus van Bij Ceulemans in Beers (dichtbij Nijmegen) een aanrader!
Ben je op zoek naar een leuke zeilcursus? Kom naar Bij Ceulemans in Beers en leer de beginselen van het zeilen of fris de weggezakte kennis weer eens op. Er zijn leuke zeilcursussen voor diverse leeftijdsgroepen en zonder overnachting.

Hieronder een greep uit hun aanbod:
- 6-daagse surf- en zeilcursus: 6 zondagen van 10.00u-17.00u Tijdens deze cursus leer je de beginselen van het surfen en van het zeilen op de Topaz. De ene helft van de dag surfen en de andere helft zeilen op de Topaz uno.

- Zeilen in de zomer: 5 daagse zeilcursus zomervakantie, maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur Optimist (7-12 jaar), Taz (10-15 jaar), Topaz (12-15 jaar). Er zijn zes cursussen in de zomervakantie.

- Surfen en zeilen in de zomer: 5-daagse surf-/zeilcursus (10 t/m 15 jaar) met Sup & Surfschool De Kraaij. Er zijn twee cursussen in de zomervakantie.

Kiik voor alle actuele data en inschrijven op de roze websitebutton.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Bij Ceulemans

Kerkeveld 10
5437PB Beers
Openingstijden Klik voor alle cursusdata op de roze websitebutton. Prijs Klik voor tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x te gekke zomertips op de Veluwe

12x te gekke zomertips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen deze zomer. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Geniet van de prachtige natuur, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de leuke speelplekken.

Veluwe eropuit tips