Manege De Hoeven 7+Terug naar het overzicht

Een week lang voor je eigen een pony/paard zorgen. Dat kan bij Ponykamp De Hoeven in Elst.
Voor een stoer ponykamp ben je hier op het juiste adres.  Je hoeft geen rijervaring te hebben zolang je maar dol bent op alles wat met pony’s en paarden te maken heeft! Want de pony is de rode draad in de hele vakantieweek, veel ponyrijden en veel plezier beleven met elkaar!

Ieder kind krijgt de hele week zijn/haar eigen pony die moet worden verzorgd, gevoerd, bereden en vertroeteld. Er is keuze uit meer dan 35 pony’s in allerlei soorten rassen, kleuren en maten.

Je maakt kennis met alle facetten van het paard. Natuurlijk dressuur-, spring- en theorieles, maar ook aan het voltigeren en het op de bok zitten om de eerste beginselen van het mennen onder de knie te krijgen!

De hele week worden er video-opnames gemaakt van alle activiteiten. Aan het einde van het ponykamp krijgt iedereen een film cadeau! Super leuk, dan kunnen ze thuis ook zien wat je allemaal hebt gedaan op Ponykamp!


Meer weten over het ponykamp? Klik dan even door naar de website.

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Manege Vakantieboerderij De Hoeven te Elst

Hollanderbroeksestraat 28
6661 NK Elst
Openingstijden
 
zie website
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs