Boeffies & (B)engeltjesTerug naar het overzicht

Dagopvang en BSO in Ulvenhout en Etten-Leur voor alle lieve boeffies & (b)engeltjes!

Boeffies & (B)engeltjes is een gezellige opvang in Ulvenhout en Etten-Leur en heeft kinderopvang en voor- en naschoolse opvang. Kinderen kunnen hier de hele dag terecht!

Op de ruim opgezette verticale groepen biedt Boeffies & (B)engeltjes dagopvang aan kinderen van 0 tot 3 jaar. Op de stamgroepen worden kinderen tot en met hun derde jaar opgevangen door de vaste leidsters van die groep.

Daarnaast is er de 3 groep, speciaal voor de kinderen vanaf 3 jaar. Deze drie-plussers kunnen hier, met een gevarieerd aanbod van op hun leeftijd gericht spel- en speelmateriaal, voorzichtig hun eerste stapjes zetten richting de 'basisschool' en kunnen overdag gebruik maken van de BSO faciliteiten.

Bij de BSO krijgen de kinderen alle gelegenheid om zichzelf even lekker te ontspannen. Samen met andere kinderen of rustig alleen kunnen ze zich onder toeziend oog van de leidsters met die dingen bezig te houden waar ze op dat moment zelf voor kiezen.

Klik op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie!

PS Bekijk ook onze Clubjes categorie voor de leukste clubjes in en om Breda!

Boeffies & (B)engeltjes


Ulvenhout / Etten-Leur
Openingstijden Zie de website voor de actuele openingstijden Prijs Basisuurtarief: €6,98 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!