KLEUTERBIOS: Het MuizenhuisTerug naar het overzicht

Een onvergetelijke bioscoopervaring bij Kinepolis Den Bosch voor de allerjongste filmhelden!
Speciaal voor de allerkleinste bezoekers wordt er op zondag 21 en 28 april & zondag 05 mei en 12 mei, bij Kinepolis Den Bosch een Kleuterbios georganiseerd. De hele bioscoopbeleving is ingericht op de jonge bezoeker; het geluid wordt ietsje gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

In de zaal krijgen de kids een bekertje limonade. De film duurt ongeveer 50 minuten. Daarna is er voor elke filmheld een echt filmdiploma!

De Kleuterbios staat deze zondagen helemaal in het teken van Het Muizenhuis – Sam & Julia in de bioscoop.

Het Muizenhuis – Sam & Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nog nooit eerder vertoond zijn. Dus ook nog eens een primeur!

Over Het Muizenhuis - Sam & Julia in de bioscoop
Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.

Bereikbaarheid
Kinepolis Den Bosch is goed bereikbaar met OV, fiets en de auto.

Wil je even ontspannen en zoek je een uitje voor het hele gezin? Dan ben je bij Kinepolis Den Bosch aan het juiste adres!

Klik op de roze button voor meer info over de Kleuterbios!

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!