Xapp ZomerkampTerug naar het overzicht

MusicalKamp, FilmKamp of ZangKamp? Kies maar! En beleef een onvergetelijk kamp.
Xapp zomerkampen biedt de hele zomervakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Durf je het aan om in een musical te spelen of zelf een voorstelling te schrijven? Wat je ook wilt, je kunt altijd bij de zomerkampen van Xapp terecht!

Hieronder een korte omschrijving van de kampen. Klik voor meer info door naar de site via de roze button!

Musicalkamp 8+

In vijf dagen tijd een complete musical instuderen, met voor iedereen een volwaardige rol met tekst, zang en dans. Stapsgewijs ga je aan de hand van een script aan de slag en na vijf dagen staat er een complete musical van ongeveer een uur op de planken van het Xapp theater.

De voorstellingen worden speciaal voor het musicalkamp gemaakt. Echt een originele musical dus met voor iedereen een passende rol.
 
Cinekamp (filmkamp) 9+
Niet op het podium, maar acteren voor de camera. Het script ligt vooraf klaar, maar hoe een verhaal op papier vertoond kan worden in de bioscoop, dat bepalen jullie. Naast aandacht voor acteren is er tijd voor beeldkaders, camerastandpunten, stop motion, editing en chroma key.

Naast het opnemen van een kortfilm is er ook tijd ingeruimd om zelf aan de slag te gaan. Zo stonden afgelopen jaren animatie en geluidseffecten op het programma.
 
Zangkamp 9+
Vijf dagen aan de slag onder leiding van gekwalificeerde zangdocenten. Volop aandacht voor zangtechniek, repertoirekeuze en liedinterpretatie. Daarnaast staan er individuele zanglessen op het programma, aangepast aan jouw stijl en niveau. En tenslotte duik je met elkaar de opnamestudio in!

Op de vierde zangkamp-dag maakt iedereen een individuele studio-opname met een videoclip.

Het Zangkamp is bestemd voor zangers die toonvast kunnen zingen en bekend zijn met zangles.

Wil je meer weten over de leuke zomerkampen die Xapp aanbiedt? Klik dan door naar de site via de roze button!

Xapp Zomerkamp


Openingstijden Zomervakantie 2024 Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Ook zin om met je gezin helemaal in kerststemming te komen? Ontdek onze top 8 van de tofste uitjes in winterse sfeer!

Sfeervolle uitjes!