Kidsproof blogTerug

Kinderuitjes in de kerstvakantie in Den Haag, Delft, Zoetermeer en meer!

27 november
Check snel de leukste uitjes met kinderen in de kerstvakantie in en om Den Haag, Delft en Zoetermeer!
Wat heerlijk dat het kerstvakantie is! Naast alle drukte vinden wij het ook altijd fijn om er lekker op uit te gaan met de kinderen. In de regio of at verder weg. Vandaar dit lijstje met leuke tips met de kids. Fijne vakantie!

Happy Kids Kerstweek

Bij De Uithof vier je een supercoole vakantie met de Happy Kids Kerstweek! Je krijgt een week lang één uur per dag schaats- ski- of snowboardles. Een week vol ijs- en sneeuwpret, wat lekkers een diploma en medaille! Voor kids van 3 t/m 12 jaar.IJsbeelden en schaatsen in Scheveningen

Wauw! In Scheveningen kun je de geweldige ijssculpturen bewonderen met thema Frozen Magic! Ook is er een superleuke speurtocht voor de kinderen bij de ijsbeelden. Tip: kleed je warm aan, want binnen is het -15 graden... en kom je direct ook even gezellig schaatsen op de overdekte ijsbaan bij het Kurhaus? Gezellig!Pippi & Pan in het openluchttheater!

Tussen kerst en oud & nieuw speelt de geweldige winterproductie Pippi & Pan in het Zuiderparktheater, het openluchttheater van Den Haag! Een spetterend avontuur voor jong en oud, over kind zijn en blijven, ontsnappen aan de werkelijkheid, en piraten. Veel piraten! Gebasseerd op de verhalen van Pippi Langkous en Peter Pan, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.Let it Glow!

Bij Science Centre Delft maak je deze vakantie je eigen gezellige kerstverlichting, je eigen robot, winterLEDhuisje en nog veel meer! Kijk snel naar het overzicht van deze technische workshops voor kinderen bij dit te gekke museum bij de TU Delft.Levende kerststal en meer bij BuytenDelft

Bij Stadsboerderij BuytenDelft is het in de kerstvakantie echt genieten geblazen met de kinderen. Er is een levende Kerststal, je kunt een sneeuwpop maken van schapenwol, popcorn poffen op het vuurtje in de tipitent, een voederhuisje knutselen en nog veel meer!Scrooge in Den Haag!


De Dutch Don’t Dance Division en het Residentie Orkest spelen in de kerstvakantie de wereldpremière van de Haagse versie van A Christmas Carol! Geen Britse interpretatie: Den Haag en Scheveningen van 1910 spelen een belangrijke rol. Mis het niet!Naar het Mauritshuis!

Een familievoorstelling 'Het muisje met de parel', rondleiding en workshop met Maurits Muis en Rembrandt, zelf schilderen, op de foto in de Photobooth Winterlandschap én gave highlights. Kom deze kerstvakantie naar het Mauritshuis! Kinderen altijd gratis.

En er is natuurlijk nog véél meer te beleven deze kerstvakantie. CHeck onze Uitagenda die we dagelijsk vullen met de leukste uitjes met kinderen in en om Den Haag!

Fijne vakantie!

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag

PS: heb jij een leuke tip? Mail ons even via denhaag@kidsproof.nl!