Kinderuitjes in de kerstvakantie in Den Haag, Delft, Zoetermeer en meer! 2020

1 december 2020
Check snel de leukste uitjes, kerstkampen, winterwandelingen én thuistips met kinderen in de kerstvakantie in en om Den Haag, Delft en Zoetermeer.
Wat heerlijk dat het bijna kerstvakantie is! We vinden het altijd fijn om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Ook zijn we dit jaar wat meer thuis dan normaal. Maar dat mag wat ons betreft de pret niet drukken. Fijne vakantie!

Antarctica in Omniversum

BBC Earth neemt je mee onder de dikke ijslaag, naar de grootste walvis bijeenkomst ooit gefilmd. Je ziet deze fantastische beelden in Omniversum op de grote koepel. Reserveer van tevoren je kaartje en geniet!Mauritshuis met kinderen

Kom je Maurits Muis bezoeken tijdens de kerstvakantie? Hij woont in het Mauritshuis in Den Haag en wil je graag zijn favoriete schilderijen laten zien zoals het Meisje met de parel! Luister naar het winterverhaal of ga zelf aan de slag in het Open Kunstatelier!
Let it snow, let it GLOW!

Sneeuw, glitter, lampjes en kerstballen.... Voor en tijdens de kerstvakantie organiseert Science Centre Delft weer superleuke activiteiten voor jong en oud. Breng een bezoek en beleef een Science Experience. Tip: maak je bezoek nog leuker met een workshop!

LEUKE DAGKAMPEN VOOR KINDEREN:

Happy Kids Kerstweek

Bij De Uithof vier je een supercoole vakantie met de Happy Kids Kerstweek! Je krijgt een week lang één uur per dag schaats- ski- of snowboardles. Een week vol ijs- en sneeuwpret, wat lekkers een diploma en medaille! Voor kids van 3 t/m 12 jaar.


Maak je eigen game

Kan jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete game? En vraag jij je weleens af hoe zo’n game gebouwd wordt? Maak dan je eigen game tijdens Lyceo CodeLab. Deze kerstvakantie op de Frederik Hendriklaan in Den Haag of online. Meld je aan!Koomans winterweek

Van 21 t/m 24 december kunnen kinderen vanaf 6 jaar meedoen met de Winterweek bij Koomans Poppentheater. Je maakt je eigen theaterpoppen, er zijn voorstellingen, je gaat naar buiten en op de laatste dag is er een tentoonstelling! Daarnaast zijn er in de kerstvakantie ook weer leuke losse voorstellingen te bezoeken in dit geweldige poppentheater. Check de Uitagenda!Tenniskamp in Zoetermeer

Willen jouw kinderen leren tennissen of nóg beter leren tennissen in de kerstvakantie? Geef ze dan nu op voor het winter tenniskamp bij Dekker Zoetermeer op 21 en 22 december. Superleuk!


LEKKER NAAR BUITEN MET DE KINDEREN:


Kerstballentocht

Van 19 december t/m 10 januari is de gezellige kerstballentocht door de Delftse Hout. Een speurtocht die leuk is voor de hele familie! Kinderen maken bovendien nog kans op een toffe prijs. Haal de tocht op bij De Papaver en veel plezier!
Westduinpark

Wandelen, spelen, wild spotten, jutten... het kan allemaal in het prachtige Westduinpark. Lees hier onze ervaring en ga er lekker op uit. Juist ook met wat frisser winterweer!
ER IS DEZE KERSTVAKANTIE NOG VEEL MEER TE DOEN MET KINDEREN!

En er is natuurlijk nog véél meer te beleven deze kerstvakantie. Check onze Uitagenda die we dagelijks vullen met de leukste uitjes met kinderen in en om Den Haag!

Zin in een fijne Kerstfilm of serie? Wij hebben 40 Kerstfilms en series voor kinderen en gezinnen gevonden die je gewoon kunt zien vanaf je bank, lekker in pyjama met z'n allen. Ook superleuk voor thuis: de Kidsproof Kletspraat Wintereditie! Zo kom jij op een leuke manier álles te weten over je gezinsleden:-).

Fijne kerstvakantie en een heel voorspoedig 2021!

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag

PS: heb jij een leuke tip? Mail ons even via denhaag@kidsproof.nl!