• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Hart Beach surflessenTerug naar het overzicht

Leer surfen als een pro en beleef het chille strandleven bij Hart Beach Surfschool in Scheveningen!
Hart Beach is een professionele surfschool met een prachtige eigen locatie. Kinderen kunnen hier al op jonge leeftijd leren surfen en het echte strandleven ontdekken. Een vast surf stekkie en homebase voor jonge en oudere surf fanaten. 

Voor alle grommets, kleine surfers (in spe), hebben ze een tof lesaanbod om de surfsport helemaal onder de knie te krijgen. De kinderen worden tijdens de surflessen getraind en leren elke surfles weer nieuwe technieken.

Per surfles wordt er gekeken naar het niveau van de kids en hier spelen de instructeurs heel goed op in. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid en ze worden voorbereid om later zelfstandig op een veilige manier alleen de zee in te gaan om het surf avontuur aan te gaan.

De surflessen (6+ jaar) kun je semi privé of als groepslessen, maar ook als Family Surf lessen boeken. 

Samen eten op het strand met een mooie zonsondergang na de surfles? Ook dat kan bij Hart Beach, iedereen is welkom in het surfrestaurant! Het hele jaar door geopend.

Check voor meer info over de lessen de website via de roze button.

Maar er is nog meer:
In de mei- en zomervakantie organiseert Hart Beach te gekke Surfcamps (6+)! Waarbij er niet alleen gesurft wordt, maar ook skaten, Beach Games en nog meer chille activiteiten staan op het programma.
Ben je nog op zoek naar een actief en super chill partijtje? Kies dan voor één van de Hart Beach kinderfeestjes! Ga voor een Surf Party, je kunt Skaten, Schatzoeken en nog meer!

Hart Beach Surfschool

Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Openingstijden In overleg, zie website via roze button. Prijs Je hebt al 1 surfles voor € 20,-
Overige prijzen zie website via roze button.
Ook mogelijk om te boeken met de Ooievaarspas.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum