Met 25% korting naar Groot Kerstcircus Den Haag 2023!

7 november 2023
Reserveer nu jouw kaartjes mét hoge Kidsproof korting voor het Groot Kerstcircus Den Haag 2023! Een geweldige nieuwe internationale circusshow voor de hele familie in de kerstvakantie!
Het gaat kriebelen als die enorme tent op het Malieveld verschijnt... het Groot Kerstcircus Den Haag is er deze kerstvakantie weer met hun nieuwe show: 'It's a Magical World'! Van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024 geniet je met je hele gezin van sensationele top acts uit de internationale circuswereld.

En nog mooier; we mogen 25% korting aan onze Kidsprooflezers geven voor een mooi plekje op de A-, B- of C-tribune! De theatertent is heerlijk verwarmd en helemaal in kerstsfeer ingericht. Echt een onvergetelijk uitje met je kinderen!

Wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt. Reserveer hier je tickets met 25% Kidsproof-korting!

Wat is er allemaal te zien?


Groot Kerstcircus Den Haag
behoort tot de top van de Europese circuswereld. Absoluut hoogtepunt dit jaar – letterlijk en figuurlijk – vormen de acrobaten van de Mesa groep uit Colombia. Ze dansen op twee boven elkaar gespannen staalkabels, hoog boven de piste. Zonder veiligheidskabels of vangnet. Een ware thriller.Het Duo de Bianchi kiest eveneens het luchtruim als hun werkterrein. Aan twee lange kabels zweven ze door de tent, en wisselen poëtische moment af met levensgevaarlijke tricks

Er is nog meer te beleven in de nok van de tent. Luchtacrobate Lusesita Farrell tart de zwaartekracht aan een groot vliegend net. Een originele vorm van acrobatiek die nooit eerder in Den Haag te zien was.

Na al deze sensatie, zorgt comedian Pepe Jardin voor de vrolijke nooit. Deze Braziliaanse artiest betrekt voortdurend het publiek bij zijn komische intermezzo’s.En er is no veel meer! Het duo Matteo & Lusessita balanceren op en aan een grote verticale mast. Er komt een Spaanse tempojongleur uit een beroemde circusfamilie en het tempo van zijn act is ongeëvenaard. Devin de Bianchi combineert in zijn handstandnummer spierkracht met theater. En de Belgische artiest Kevin Briers blaast levensgrote bellen door de piste en zorgt daarmee voor een vleugje romantiek in de tent van Groot Kerstcircus Den Haag.Kortom: deze show met ruim twee uur spektakel wil je niet missen!

Klik door en reserveer snel je tickets met 25% korting!

Via de roze button kom je ook op de kortingspagina.

Veel plezier bij het Groot Kerstcircus Den Haag 2023!


Naar de website