Nieuw in Naturalis: tijdreis naar de dino's!

16 juni 2022
Met de Rexperience reis je terug naar de tijd dat T. rex Trix leefde... Deze nét nieuwe attractie in Naturalis mochten wij vandaag proberen tijdens de opening. Hoe wij dit overleefd hebben? Lees snel ons blog!
WROAAAH!
De Rexperience is geen 'gewone' museumzaal in Naturalis, het is een beleving! Hier maak je een reis terug naar de tijd dat T. rex Trix leefde. Dat willen wij graag beleven als echte Naturalis en dino-fans!

We stapten binnen in een futuristisch reisbureau. Daar kregen we een 3D-bril en moesten we door een 'controle-poortje' waar we hélemaal ontsmet werden (er mag natuurlijk geen bacterie of stofje mee terug in de tijd!).Eenmaal door het poortje moesten we even wachten tot de ruimtecapsule terug was uit vervlogen tijden. En instappen maar!Via een schermpje sprak captain Dave ons toe. Over waar we naartoe gingen, over wat we moeten doen als er iets tijdens de reis mis zou gaan... We gingen sneller dan het licht, wauw, en tijdens de reis zagen we een film over het leven van Trix. Maar toen...Wat er daarna allemaal gebeurt gaan we natuurlijk niet vertellen, dat moet je vooral zélf gaan beleven! Wél kunnen we verklappen dat we inderdaad T. rex Trix in levende lijve hebben gezien (WOW)! Gelukkig wisten we precies op tijd weer terug te keren dankzij (of ondanks?) capain Dave:-). Iets met een rode knop?  Wat een spannend avontuur was dat!Durf jij het aan? Leuk!

Let op:
de Rexperience is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is open vanaf 22 juni 2022! De tickets kun je alleen online reserveren. Je hebt voor Rexperience een apart kaartje nodig bij je toegangsticket voor Naturalis.

Klik door via de roze button!

En natuurlijk maakten we nog even kennis met Captain Dave, de piloot van de ruimtecapsule die ons door deze barre tijden heeft geloodst. Die was er speciaal bij voor de opening. Natuurlijk even met 'm op de foto (want hé, die kennen we toch ergens van!?).Vanaf 22 juni 2022 kun je in deze toffe attractie! Ga je mee op tijdreis? Naar de website