• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Hart Beach Skate partijtjeTerug naar het overzicht

Een super chill feestje voor kids die het liefst rollend door het leven gaan! Bij Hart Beach kan het!
Zoek je een onbezorgd en super chill verjaardagspartijtje aan het strand? Dan zijn De Hart Beach kinderfeestjes echt iets voor jou! Je kunt er veel meer doen dan surfen alleen. Houd je de kinderen liever droog, maar wil je wel graag een actief en stoer kinderfeestje voor de kids? Ga voor een Skate partijtje!

Cruisen over de Scheveningse boulevard, surfen op straat met een surfskate, of rollen door de eigen skate bowl van Hart Beach. De instructeurs passen de les aan naar het niveau en de wensen van de jarige. Plezier, adrenaline en een nieuwe ervaring zijn gegarandeerd!

Wil je blijven eten? Dan maakt de chef wat lekkers voor de hele groep! Aan het eind van deze te gekke party's krijgen alle kinderen een toffe surf poster en stickers mee naar huis en de jarige zelf een heus Hart Beach petje!

Check voor meer informatie over het vieren van je feestje bij Hart Beach Surfschool de website via de roze button. Lees snel verder en boek een onvergetelijk kinderfeestje!

Tip: met de Hart Beach Surfcamps (6+) maken ze er in de mei- en zomervakanties ook een feestje van! Er wordt niet alleen gesurft, maar ook skaten, Beach Games en nog meer chille activiteiten staan op het programma. Aanrader!

Hart Beach Surfschool

Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Openingstijden In overleg. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden Prijs Klik door via de roze button voor prijsinformatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum