• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leuke zwembaden en strandjes in Flevoland!
Zwemmen & strandjes

Leuke zwembaden en strandjes in Flevoland!

Voor waterpret en fijne zwemplekjes ben je in Flevoland aan het juiste adres! Van buitenzwembaden met glijbaan, tot waterspeeltuinen en van zwemstrandjes tot binnenzwembaden met fijne peuterbaden: in de zomer en op ieder ander moment van het jaar kun je lekker zwemmen in Flevoland!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 50 resultaten
Pagina: 12
totaal 50 resultaten
Pagina: 12

Waar kun je leuk zwemmen met kinderen in de regio Flevoland?

De meeste kinderen zijn gek op zwemmen! In een zwembad of buiten zwemmen in een meer, zwemmen in zee of zwemmen in een recreatieplas. Wij verzamelden de fijnste zwemplekken in en om Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder voor je.

Binnen zwemmen met kinderen in de regio Flevoland

Er zijn verschillende leuke binnenzwembaden voor kinderen. Vaak met een peuterbadje, ondiep bad, recreatiebad en een wedstrijdbad. Sommigen met springplanken en duikplanken, anderen met glijbanen! Altijd met toezicht door een badmeester. Ideaal voor vrij zwemmen, ouder-kind zwemmen en disco zwemmen in het weekend! Op deze pagina vind je alle zwembaden in en om Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder.

Buiten zwemmen met kinderen in de omgeving van Flevoland

In Flevoland zijn er ook veel fijne buiten zwemplekken: denk aan een buitenzwembad, een bosbad, een natuurbad, een recreatiegebied met recreatieplas of een strandje bij een meer.

Extra fijn als de bodem langzaam afloopt of het zwemgebied is afgebakend. Of als er voor peuters en kleine kinderen een pierenbadje, kinderbadje of spartelvijver bij is. Als er een kindvriendelijk strandje of zwemsteiger bij is waarop kinderen met zand of stenen kunnen spelen is het ideaal. Soms staan er zelf leuke speeltoestellen in het water of op het strand voor extra waterpret!

Ook leuk: de stadsstranden waar je in de stad kunt zwemmen! Wij verzamelden alle buiten zwemplekken waar kinderen veilig kunnen zwemmen in en om Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder voor je.