icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
Waar kunnen we wél heen?
Eropuit

Waar kunnen we wél heen?

Door de huidige maatregelen tegen COVID-19 zijn musea, pretparken, theaters en andere zogenaamde 'doorlooplocaties' helaas gesloten. Gelukkig zijn er ook plekken waar we nu wél naartoe kunnen! Check goed de openingstijden en maatregelen wanneer je een leuk uitje met je kids plant!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 190 resultaten
Pagina: 123456
totaal 190 resultaten
Pagina: 123456

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Haarlem!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede? Er zijn in de regio Haarlem véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Haarlem te beleven.