Kunst & BeeldTerug naar het overzicht

Maak bij BplusC kennis met technieken en materialen en ontdek de kunstenaar in jou!
BplusC biedt, speciaal voor kinderen, vier korte cursussen waarin je lekker creatief aan de slag gaat!

Club i-Lab (vanaf 9 jaar)
Word lid van Club i-Lab en ga aan de slag met techniek, media en creativiteit. In tien lessen kun je verschillende dingen uitproberen; zo kun je je oriënteren op wat je leuk vindt.

Klein Atelier (vanaf 6 jaar)
Maak een land waar iets bijzonders rondloopt of teken de lucht waar iets grappigs vliegt. Door middel van leuke en spannende opdrachten worden kinderen uitgedaagd hun ‘eigen verhaal’ te tekenen en te schilderen. Ontdek wat je met verf en kleur allemaal kan! 

Kinderatelier (vanaf 9 jaar)
Door middel van leuke, spannende opdrachten worden kinderen uitgedaagd hun ‘eigen verhaal’ te tekenen, en te schilderen. Er is ruimte voor individuele aandacht, voor experiment, voor techniek, voor een enkele mislukking, en vooral voor ‘resultaat’ omdat er gericht en ontspannen wordt getekend – geschilderd – en ontworpen (ook ruimtelijk). Kinderen leren hun kleurgevoel ontwikkelen, ideeën vormgeven en ontdekken ‘perspectief’. Ook komt het mengen van kleurpotloden en het mengen van verf (hoe maak je bv. goud?) aan de orde.

Jongerenatelier (vanaf 12 jaar)
Zoek je een uitdaging, wil je een of meerdere technieken beter leren beheersen of wil je vooral een creatief avontuur aangaan? Doe dan mee met ons Jongerenatelier! We gaan aan de slag met verschillende teken- en schildertechnieken.

Benieuwd naar een van deze creatieve kindercursussen? Klik dan op de roze button voor meer informatie en meld je aan!

Tip: kijk snel welke lessen en cursussen in muziek, dans en kunst je nog meer kunt volgen bij BplusC!


Tip: wist je dat Kidsproof Leiden je ook via Facebook op de hoogte houdt van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

BplusC

Nieuwstraat 4
2312 KB Leiden
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

Geniet met je gezin van sneeuw- en ijspret, sfeervolle lichtjes, leuke wandelingen met chocolademelk... Hier vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen. Veel plezier!

Zuid-Holland uitjes met kinderen