• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in Leiden
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Leiden

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Leiden!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Leiden.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 64 resultaten
Pagina: 12

Volg Kidsproof Leiden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 64 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Leiden

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Leiden vind je alle kindvriendelijke musea in Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Leiden zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Leiden

In de bibliotheken in Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Leiden vind je alle bibliotheken in de regio.