Kidsproof Kinderfeest in speeltuin De Leemkuil

31 augustus 2023
Kom je ook naar de 6e editie van het Kidsproof kinderfeest in speeltuin de Leemkuil op zondag 10 september? Mét leuke (gratis) activiteiten voor de kids!
Kidsproof Kinderfeest in de Leemkuil
In speeltuin de Leemkuil kunnen je kinderen klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen (zoals het prachtige Romeinse fort), met water en zand spelen, op skelters rijden, met het speciale treintje mee en nog veel meer.  Er is hier echt voor ieder wat wils!

Kidsproof feest in Speeltuin de Leemkuil


Op zondag 10 september is het feest in speeltuin de Leemkuil! De 6e editie van het supergezellige Kidsproof feest is in aantocht! Deze feestelijke dag zal in het teken staan van leuke doe-activiteiten voor kinderen, verspreid over de hele speeltuin. Diverse organisaties in en om Nijmegen zullen zich presenteren en met veel enthousiasme een leuke activiteit aanbieden! Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen de kinderen lekker meedoen aan de activiteiten met de speciale activiteitenstrippenkaart (deze kun je krijgen bij de Kidsproof kraam in de speeltuin)!

Hieronder het overzicht van de activiteiten

-Poppentheatervoorstellingen
Meerdere keren tijdens het feest kun je een leuke poppentheatervoorstelling van Poppentheater de Kofferkast zien tijdens het feest. Poppentheater De Kofferkast is een prachtige mobiele poppenkast gemaakt van een oude koffer!-Creatieve workshops
Doe mee aan een workshop met 3D-pennen met Tech-Kids.-Bellen blazen en raadspel 
Met Geboren Zwemmers kunnen kinderen bellen blazen en dat is altijd leuk voor groot en klein! Doe ook mee met hun leuke winactie. Raden jullie het aantal badeendjes?-Maak zelf muziek
Met de Stefaantjes kunnen kinderen zelf muziek maken en een echt instrument bespelen.-Meet & Greet
Bij MCH Party kun je op de foto gaan met hun toffe mascottes zoals Minnie Mouse, Stitch, Pikachu en LOL Surprise Pop. Maak de leukste foto's voor een toffe herinnering aan dit leuke feest.-Informatiekraam Kidsproof Nijmegen. Hier kan je kind kleuren en knutselen.
We hopen jullie allemaal te zien op ons Kidsproof feest in Speeltuin de Leemkuil! Wij hebben er al heel erg veel zin in!

NB. Je betaalt de reguliere entree voor de speeltuin en de activiteiten zijn gratis. Wij hebben er al heel erg veel zin in! Tot 10 september! 


Groetjes, Esther