Leuke printables, op naar 2024!

28 december 2023
Een Kidsproof Oud & Nieuw Kletspraat, het tel-spel, een goede voornemens invulsheet en een klusjeskalender. Je kunt ze eenvoudig downloaden en printen. Op naar het nieuwe jaar 2024!
Printables voor nieuwe jaar

Printable: Oud & Nieuw kletspraat

Heb jij ook van die babbelaars in huis? Ik zou het liefst alles opschrijven en niets vergeten. Maar nog leuker is gewoon goed luisteren. Er komen steeds weer nieuwe verrassende praatjes uit die kleine kletskousen. Heb je geen praatjesmakers, dan kan zo'n kletspraat ook helpen om ze wat meer te laten vertellen.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie, print uit en kletsen maar!Goede voornemens, schrijf ze op!

Hebben jullie thuis ook goede voornemens? Eigenlijk hebben we dat het hele jaar door natuurlijk, maar ik vind de traditie wel leuk om in ere te houden. Wij maken elk jaar met oud en nieuw een lijstje met goede voornemens. Sommige zijn heel persoonlijk en sommige voornemens maken we met het hele gezin. 
Schrijf ze hier op en plak deze op de koelkastdeur, zodat je er dagelijks aan herinnerd wordt.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.Klusjes kalender voor thuis

De kalender hieronder is extra leuk, omdat je kunt knippen en plakken. Je kunt zelf je taakjes uitzoeken, uitknippen en op de dag plakken dat jij ze graag wilt doen. Zo heb je snel een overzichtelijke kalender en weet je precies wanneer je wat gaat doen. Je kunt het ook opschrijven, want je huisdier heeft natuurlijk alle dagen eten nodig.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.Het grote tel spel, print 'm snel

Zijn ze een beetje competitief bij jullie thuis? Spelen jullie thuis graag spelletjes? Hieronder vind je een leuk tel-spel dat je eenvoudig in huis kunt spelen. Wij zetten de timer vast.
Klik op de afbeelding voor een goede printversie.

We zijn heel benieuwd wat jullie van onze printables vinden en hopen dat jullie er veel plezier van zullen beleven. Natuurlijk zijn we ook altijd benieuwd hoe jullie ermee aan de slag gaan. Stuur gerust een foto via Instagram en tag Kidsproof Nijmegen daarin!

Fijne dagen en alle goeds voor 2024!

Liefs, Esther

Ben je op zoek naar inspiratie voor een tof uitje? Check onze Uitagenda.