Voetbalplezier Willem II!Terug naar het overzicht

Voetbalplezier bij WillemII. Voetbalkampen in de vakanties! Kom jij ook?
Lekker voetballen bij Willem II? In de zomervakanties zijn er 2- en 3-daagse Willem II Voetbalkampen bij jou in de buurt. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De Willem II Voetbalkampen zijn gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

 

Over de Willem II Voetbalkampen

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Er is een gevarieerd programma zodat naast trainingen ook spelletjes en andere leuke activiteiten gedaan worden. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp! 

 

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leert. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Willem II belevingen.  

Wat kan je verwachten van dit kamp?


·      Eigen Willem II Voetbalkampen Tenue

·      Afwisselend, uitdagend en vernieuwd voetbalprogramma

·      Meet & Greet met twee eerste elftalspelers van Willem II

·      Lunch, tussendoortjes en drinken

·      Begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers

aanmelden via de roze button

Soccer Camps


Openingstijden 9:00-15:00 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!