• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

PrentenboekjesfestivalTerug naar het overzicht

zondag 2 juni
Prentenboekjesfestival bij Schouwburg Concertzaal Tilburg met Coco kan het!, Dikkie Dik en ik, Egalus!

Dikkie Dik en ik

Hoe is het... om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar overal mag gaan liggen, of juist druk over de toetsen van de piano rent. Dans met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt. In Dikkie Dik en ik kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Vier je het mee?

Coco kan het!

Sla je vleugels uit en vlieg mee! Op de vloer staan meerdere nesten. Als publiek neem je zelf plaats ín een nest, en je voelt het al: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen. Coco kan het! is een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen, en samen sterk staan. Aan het eind van de voorstelling mag je je eigen ‘vleugels uitslaan’, het nest uitvliegen en meedansen.

Egalus

In de voorstelling gaat het over de Sjeestijd. Alles moest hoger, sneller, dieper en verder. Alleen Egalus deed er niet aan mee. Egalus stond stil en zag de schoonheid van alles, maar ook alle troep. Iedere dag prikte Egalus het bos schoon. Maar steeds vaker als het bos schoon was, lagen de duinen weer vol. En als de duinen leeg waren, lag het strand weer vol. Op een koude dag kon hij de rommel niet meer dragen. Boem! En toen stond alles stil.

De 3 prentenboejes worden vertolkt op het podium! En in de lobby is er ruimte om te spelen voor de bezoekertjes.

Kom je ook?

Klik op de roze button voor meer informatie.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburgring
Tilburg
Openingstijden Elke voorstelling wordt 2x gespeeld. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Lekker vaak naar het theater!

Lekker vaak naar het theater!

Met het Jeugdabonnement van Schouwburg Concertzaal Tilburg kan je onbeperkt naar alle jeugd- en familievoorstelling in de Studiozaal. Bestel dit abonnement voor het seizoen na de zomervakantie start, zodat je naar zoveel mogelijk voorstellingen kan!

Bekijk dit abonnement