Lekker zwemmen in UtrechtTerug naar vorige pagina

zaterdag 17 februari 2018
Ga lekker zwemmen met het gezin in een van de mooie zwembaden in en om Utrecht!
Gezellig met het gezin zwemmen en spelen, een superleuk uitje! Er zijn genoeg leuke zwembaden in en om Utrecht te vinden. Wij hebben alle leuke binnenzwembaden in regio Utrecht voor je verzameld. En bij mooi weer kun je heerlijk zwemmen in natuurwater.

De meeste kinderen zijn dol op zwemmen. Of ze nou baby, peuter of kleuter zijn en het nog moeten leren of al wat ouder zijn; spelen in het water is een feestje! Veel zwembaden hebben speciale tijden waarop het zwembad gereserveerd is voor gezins-/familiezwemmen, ideaal! Dan weet je dat je op die uren net iets rustiger met je kinderen kunt zwemmen. Soms zijn er zelfs speciale uurtjes waarop kinderen samen met een ouder extra kunnen oefenen voor hun zwemdiploma.

Zijn je kinderen al iets ouder en willen ze vooral lekker veel duiken, springen en van de glijbaan? Kijk dan wanneer er recreatief zwemmen is. Check dat goed van te voren per zwembad want je zal niet de eerste zijn die niet vrij mag zwemmen omdat er net zwemlessen bezig zijn.

Bij veel zwembaden kun je ook iets te eten of drinken kopen, fijn als je er echt een uitgebreid zwemuitje van wilt maken. Vaak mag je ook zelf iets lekkers mee nemen en daar opeten, handig om daar van te voren even naar te kijken.

Neem verder natuurlijk een handdoek mee, zwembandjes voor de kleintjes en een tas voor je natte zwemspullen.

Heel veel zwemplezier!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

ZwembadenNaar de website
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!