Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Speeltuin Blik & BurgersTerug naar vorige pagina

  • Speeltuin Blik & Burgers
  • Speeltuin Blik & Burgers
  • Speeltuin Blik & Burgers
Filosofenlaantje 9,3703 DZ Zeist
Bij speeltuin Blik & Burgers vind je de tofste speeltoestellen én een loungeterras!
Speeltuin Blik & Burgers heeft de perfecte combinatie voor het hele gezin: een gave speeltuin voor de kinderen en een heerlijk terras voor de volwassenen!

Blik & Burgers is lekker ruim opgezet. Het leuke aan de speeltuin is dat ie voor meerdere leeftijden geschikt is. De kleinere kinderen vermaken zich heel goed in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest. Ook is de grote skeelerbaan (Blikkenburg) heel leuk voor kinderen die al kunnen skeeleren of dat willen leren. Een hele mooie, gladde baan die heerlijk rolt! Achter deze baan ligt nog een skatepark voor de echte durfals.

Blikkenburg is lekker ruim opgezet. Het leuke aan de speeltuin is dat ie voor meerdere leeftijden geschikt is. De kleinere kinderen vermaken zich heel goed in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest. Ook is de grote skeelerbaan heel leuk voor kinderen die al kunnen skeeleren of dat willen leren. Een hele mooie, gladde baan die heerlijk rolt! Achter deze baan ligt nog een skatepark voor de echte durfals.

De kaart van Blik & Burgers biedt volop keuze, van lekkere drankjes tot heerlijke hapjes! Je kunt ook kiezen voor een lunch en in het weekend zelfs 's avonds een hapje eten. Ideaal, een speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en waar zowel voor de ouders als de kinderen ook lekker eten op de kaart staat.

Klik voor meer info over dit heerlijke plekje in Zeist door naar de site van Blik & Burgers via de roze button!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Blik & Burgers
Filosofenlaantje 9
3703 DZ Zeist

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Dagelijks geopend. Klik voor de actuele openingstijden van Blik & Burgers in Zeist door naar de site via de roze button.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: