Actieve outdoor uitjes in Utrecht
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Utrecht

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Utrecht. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Utrecht.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 65 resultaten
Pagina: 123
totaal 65 resultaten
Pagina: 123

Actief buiten uitje in Utrecht

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Utrecht? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Utrecht?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Utrecht.