Klim tegen de muur op!Terug naar het overzicht

Coole klimfeestjes bij Neoliet Utrecht. Leer klimmen van een echte instructeur!
Ben je jarig en wil je samen met je vriendjes echt iets avontuurlijks beleven? Bij Neoliet klim je als een echte stoere bergbeklimmer omhoog tegen de hoogste klimmuren, of helemaal van links naar rechts. Of je nou groot of klein bent, sterk of slim, je kunt je hier heerlijk uitleven!

Wie van jullie kan helemaal tot de bovenste greep klimmen in die lange route? Of wie kan zichzelf door die overhang heen trekken? Van een echte instructeur leer jij met je vrienden hoe je kunt klimmen. En één ding is zeker: na afloop is iedereen lekker moe en voldaan!

Een Klimfeestje duurt ongeveer 1,5 uur. Hoe hoog kun je in die tijd komen? Bij het feestje is standaard iets te drinken met iets lekkers inbegrepen, een verrassing voor de jarige en een klimdiploma. Een compleet feestje dus! Wil je je klimfeestje nog verder uitbreiden met bv het eten van frietjes? Dat kan ook, bespreek de mogelijkheden! Klimfeestjes zijn al mogelijk vanaf 6 jaar.

Ook leuk! Het kinderfeestje Boulderen. Hier kun je net zoveel klim en klauteren, maar ga je vooral opzij in plaats van omhoog. Lukt het jou om de verschillende routes te halen? De instructeur leert je tips en tricks voor het boulderen zelf, en hoe je veilig kunt afspringen. Gaaf!

Tip: reserveer ruim op tijd.

Klik via de roze button door naar de site van Neoliet Utrecht voor meer informatie!

Wist je dat je hier ook leuke kinder- en jeugdklimlessen kunt volgen?

Klimcentrum Neoliet Utrecht

Componistenlaan 6
3451 SX Utrecht
Prijs Vanaf €99,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod