Boerderij kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje op een van de stadsboerderijen van Natuurcentrum Arnhem!

Kinderfeestje op de boerderij

Zin in een loeigezellig kinderfeestje? Kom naar de stadsboerderijen van Natuurcentrum Arnhem en vier een supertof kinderfeestje. De boer een handje helpen met klusjes op de boerderij, lekker spelen tussen de dieren of spelletjes en speurtochten doen, er is veel mogelijk. Het boerderijleven is niet niks en daarom kunnen de kinderen ook terecht Bij Boerderijcafé De Hooijmaat voor een hapje en een drankje!

Zin om gewoon heerlijk uit te waaien en te ravotten op het erf? Je kunt je feestje natuurlijk ook gewoon zelf organiseren. Je neemt je eigen spullen mee naar de Stadsboerderij.

Voor jong én oud

Een kinderfeestje op de boerderij is leuk voor jong én oud. Zo kunnen de jonge kinderen spelen met de dieren of speurtochten doen. Kids tussen 6-12 jaar mogen de boer helpen. Tip: maximale grootte van de groep is 10 kinderen. Wil je meer informatie? Klik op de roze button. Kom je ook langs?

Ben je op zoek naar een sportclubje voor je kids in Arnhem en omgeving? Neem een kijkje bij onze pagina Clubjes.

Natuurcentrum Arnhem

Ruitenberglaan 4
6826 CC Arnhem
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingsprijzen. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips