• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5x Koningsdag met HomeMade!

9 april 2024

Met de bakmixen van HomeMade maak je makkelijk feestelijke oranje gebakjes voor op de vrijmarkt of voor thuis. Snel, simpel, smullen maar!

Deze vrolijke wuppins zet je in een handomdraai op tafel met de bakmixen van HomeMade!
Iets lekkers bakken is nog nooit zo makkelijk geweest. Aan de vernieuwde basisbakmixen van HomeMade hoef je alleen maar water toe te voegen. Zo zet je in een handomdraai de leukste gebakjes op tafel. Zoals deze. Tof voor Koningsdag!

1. De OranjePouce

Makkelijk te maken met het HomeMade Basispakket Pouce
Dé trend van het moment en een creatieve variant op de Oranje tompouce! Gebruik de room van het basispakket Pouce en vul daar croissants mee. Mooi versieren met wat gouden pareltjes en dit pronkstukje is klaar. Zo maak je ze.
 


2. De Oranje Tompouce 

Makkelijk te maken met de HomeMade Mix voor Tompoucen
Aan de basismix voeg je wat oranje kleurstof en poedersuiker toe, en klaar is het gebakje dat volgens traditie écht niet mag ontbreken op Koningsdag! Zo maak je ze.


3. Wuppins

Makkelijk te maken met de HomeMade mix voor Muffins
De muffins voor deze vrolijkerds bak je in een handomdraai; aan de bakmix hoef je alleen water toe te voegen. Oranje botercreme en gezellige muffinvormpjes maken het hélemaal Koningsdag-proof. Maar een cakeje is pas een wuppin als de eetbare oogjes erop zitten! Zo maak je ze.


4. Mini Muffins met sinaasappel

Makkelijk te maken met de HomeMade Bakmix voor Muffins
Voor deze schattige muffins voeg je aan de bakmix geen water maar sinaasappelsap toe. Super lekker, en net zo makkelijk. Kies voor sjieke decoratie in de vorm van kroontjes en met kleuren als goud en warm oranje. Deze pareltjes gaan prachtig shinen op je vrijmarkt-kraampje of thuis op tafel! Zo maak je ze.


5. Koningsdag muffins met aardbeien

Makkelijk te maken met de HomeMade complete mix voor Muffins
De combinatie van luchtige cake, aardbeien en witte chocola is zó lekker! En door die witte chocolade aardbeitjes in blauw gekleurde suiker te dippen zijn ze meteen Koningsdag-proof. Zo maak je ze.


Kun je na Koningsdag nog geen genoeg krijgen van deze oranje gebakjes? Maak ze dan ook weer tijdens de Olympische Spelen of het EK voetbal, wanneer we onze sporters gaan aanmoedigen. Of gewoon, op woensdagmiddag, omdat het zo lekker is.

Veel plezier met bakken met de bakmixen van HomeMade. Snel, simpel, smullen maar!

Naar de website