Hart Beach Surf PartyTerug naar het overzicht

Wil jij een super cool kinderfeestje? Kom dan surfen bij Hart Beach Surfschool in Scheveningen!
Een onbezorgd kinderfeestje vieren lekker op het strand of in de zee? Dan zijn De Hart Beach kinderfeestjes echt iets voor jou! Een professionele surfschool met een prachtige eigen locatie waar kinderen heel goed opgevangen worden. Een vast surf stekkie in Scheveningen voor jong en oud.

Als je zo dicht bij het strand woont, zie je ze natuurlijk vaak in actie, de stoere surfers in de zee. Het ziet er machtig gaaf uit! Welk kind wil dat nou niet zelf een keer proberen?! Met de toffe Surf Party van Hart Beach gaan ze het echt beleven.

Voordat de kids het water in gaan, krijgen ze eerst uitleg over de juiste houding, techniek en veiligheid op zee. Belangrijk hierbij: elke deelnemer heeft een zwemdiploma A nodig.

Wil je blijven eten? Dan maakt de chef wat lekkers voor de hele groep! Aan het eind van deze te gekke party krijgen alle kinderen een toffe surf poster en stickers mee naar huis en de jarige zelf een heus Hart Beach petje!

Check voor meer informatie over het vieren van je feestje bij Hart Beach Surfschool de website via de roze button. Lees snel verder en boek een onvergetelijk kinderfeestje!

Tip: nog meer surfen? Met de Hart Beach Surfcamps (6+) maken ze er in de mei- en zomervakanties ook een feestje van!  Er wordt niet alleen gesurft, maar ook skaten, Beach Games en nog meer chille activiteiten staan op het programma. Aanrader!

Hart Beach Surfschool

Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Openingstijden In overleg. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden Prijs Klik door via de roze button voor prijsinformatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters