Oppas nodig?Terug naar het overzicht

Uitje zonder kids gepland? Bij Nina.care vind je een betrouwbare en gescreende oppas.
Wil je een avond samen uit? Maar heb je geen oppas? Jasmijn & Lyla Kok zijn de oprichters van Nina.care, zij helpen je graag.

Met 100.000 oppassers en au pairs zijn zij het grootste oppas en au pair bureau van Nederland.

Het doel van Nina.Care is om jou als ouder te helpen genieten van het leven wetende dat je kind(eren) in veilige handen zijn.

Dankzij strenge toelatingseisen en jarenlange ervaring zit hun database vol met betrouwbare, gescreende oppassers. Nina.care helpt je graag met het vinden van jouw volgende (vaste) oppas!

Au pair
Heb je wel een aan een au pair gedacht? Steeds meer gezinnen kiezen voor deze vorm van kinderopvang.
 - Flexibel Een au pair tot 30 uur per week werkt en werktijden bespreekbaar zijn? Zo ben je niet gebonden aan vaste opvangtijden. Ook helpt de au pair met licht huishoudelijk werk, zoals de was doen of de vaatwasser uitruimen. 
- Betaalbaar Een au pair betaalbaarder is dan je denkt? Vooral als je dit vergelijkt met de kinderopvang? Vanaf €500 per maand kun jij al een au pair in huis hebben.
- Rust Een vast gezicht voor je kinderen zorgt voor rust en vertrouwen? Kinderen bouwen vaak een hele hechte band op met de au pair.
- Culturele uitwisseling Kinderen op jonge leeftijd al alles leren over een andere cultuur? En daarnaast ook nog snel Engels leren spreken en verstaan.
- Screening Nina.care vooraf een uitgebreide screening doet en je volledig begeleid in het matchingsproces?

Meer informatie
Plaats vandaag nog jouw anvraag, of check de website, klik door via de roze button.

Tip: bekijk onze uitagenda voor leuke uittips in 't Gooi

Nina.Care 't Gooi


Prijs zie tekst (en meer prijzen op de website) Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beeld & Geluid Spoelt Terug

Beeld & Geluid Spoelt Terug

In het weekend van 25 & 26 mei vindt de eerste editie van 'Beeld & Geluid Spoelt Terug' plaats. Sluit aan bij verschillende rondleidingen, volg leuke workshops én er zijn volop activiteiten voor de kinderen.
Komen jullie ook?

Check het programma