KindermeubeltjesTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar hippe kindermeubels voor de kinderkamer(s)? Dan zit je goed bij Minius!

Minius staat voor hippe kindermeubeltjes in stijl. Minius is ‘Dutch Designed’ en ‘Made in Holland’. De letterkast is een opbergmeubel of wandkast van 1 meter hoog. Dit bijzondere meubel is een parel in elke kinderkamer.

Het parkbankje is een van hun topmeubeltjes. Het is een mini-versie van een klassieke parkbank die zowel binnen als buiten kan staan. Het is gemaakt van massief eiken en heeft een stalen onderstel.

De gevelkasten (linnenkasten) van Minius zijn speels, stijlvol en geschikt voor alle leeftijden.

Collectie
Kijk op de website voor de hele collectie.

Webwinkel
Minius is een webwinkel en heeft een showroom langs de A1

Leveren/afhalen
Alle kindermeubels van Minius worden gemonteerd geleverd (m.u.v. de speelhuisjes) binnen 4-6 weken. De meubels kunnen worden bezorgd of afgehaald (gratis) worden bij hun loods in Naarden.

Minius

Energiestraat 47B
1411 AS Naarden
Openingstijden Er zijn geen vaste openingstijden. Maandag t/m vrijdag (9-17u) is er regelmatig iemand aanwezig, maar bel even van te voren! Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...