• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Landwinkel de WoerdtTerug naar het overzicht

Lekkere streekproducten en leuke activiteiten in deze landwinkel in Ressen, bij Nijmegen!
In Ressen tussen Arnhem en Nijmegen, waar vroeger de Bataven leefden en later de postkoetsen voorbij reden, is ons moderne fruitbedrijf De Woerdt gevestigd in een eeuwenoude T-boerderij. Sinds 1977 worden hier diverse soorten appels, peren, kersen, morellen en pruimen geteeld. Daarnaast vind je hier de landwinkel.

Het assortiment van Landwinkel de Woerdt bestaat uit ruim 1.000 streekproducten van eigen bodem en collega Landwinkels uit heel Nederland.

Voorbeelden zijn scharrelroom, wijn, bier, vlees, zuivel, kaas, brood, groenten en nog veel meer. De producenten zijn veelal familiebedrijven, waar de producten op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Kwaliteit en smaak staan daarbij voorop. Ook kun je hier leuke, smakelijke cadeautjes kopen!

Regelmatig worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Echte leuke gezinsuitjes zijn de jaarlijks terugkerende appelplukdagen in september en de zomerfair in augustus georganiseerd. Maar een bezoekje aan deze winkel vinden je kids altijd een feestje!

Wandeling Klompenpad
Wil je een leuke wandeling met de kids? Deze is echt een aanrader! Ontdek het mooie buitengebied van Ressen in Park Lingezegen. Wandelen langs zegen, eeuwenoude bouwwerken, door weilanden, boomgaarden en over historische paden.

Het Zeegsepad is een klompenpad van 6 km en brengt je onder andere door  de boomgaard van de Woerdt. De route start en eindigt bij de landwinkel.  De route is verkrijgbaar in onze landwinkel, te downloaden via de site van de Landwinkel of download de Klompenpad app!

Klik voor meer informatie over de Landwinkel door naar de site!

Kijk ook eens op ons overzicht van andere leuke gezinsuitjes in en om Nijmegen!

Landwinkel De Woerdt

Woerdsestraat 4
6684 DL Ressen
Openingstijden ma-do: 8.30-18.00
vrij: 8.30-20.00
za: 8.00-17.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in Tiergarten Kleve

Zomer in Tiergarten Kleve

Ken je Dierentuin Kleve al? Deze zomer bewonder je samen in deze kleinschalige en mooie zoo veel nieuwe bewoners (o.a. de rode panda, stokstaartjes, dwergotters en alpaca's). En ontdekken kinderen de Playmore Fantasy-avonturenspeeltuin.

Bestel je tickets!