icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

UITETEN - DOOR CORONAMAATREGELEN IS DE HORECA GESLOTEN TOT 2 MAART 2021. AFHALEN KAN VAAK NOG WEL.

Hieronder onze tips voor kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek of een fijn terras in de Kop van Noord-Holland!

Filteropties

Locatie
totaal 128 resultaten
Pagina: 1234
totaal 128 resultaten
Pagina: 1234

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Kop van Noord-Holland?

In de directe omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.