Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Check onze tips voor uiteten met kinderen en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek, kindervermaak of een fijn terras in Alkmaar, Hoorn, Bergen, Den Helder, Schagen en meer plaatsen in de Kop van Noord-Holland.

Uit lunchen met de kids? Check onze Kidsproof-adresjes. Ook met je kinderen borrelen kan goed in regio Kop van Noord-Holland!

Filteropties

Locatie
totaal 141 resultaten
Pagina: 12345
totaal 141 resultaten
Pagina: 12345

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Kop van Noord-Holland?

In de directe omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.