WEEKEND TIPSTerug naar het overzicht

De leukste weekendtips en weekenduitjes voor 't hele gezin. Ga er met je kinderen op uit!
Weekendtips en weekenduitjes voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar vind je op Kidsproof Kop van Noord-Holland! Doen jullie in het weekend ook graag leuke dingen met het gezin?

Op de Eropuit pagina vind je alle kinderuitjes en tips die je iedere dag kunt doen. In de Uitagenda vind je ook uitjes die op een speciale dag plaatsvinden. Hier vind je dus ook open dagen, workshops, festivals en andere gezinsuitjes. Klik door om alle weekendtips in de Kop van Noord-Holland te bekijken!

We verzamelen niet alleen de leukste weekendtips voor Alkmaar, maar ook voor Hoorn, Den Helder, Heerhugowaard, Schagen, Enkhuizen en meer dorpen in de regio.

Er is in de Kop van Noord-Holland zoveel leuks te doen voor het hele gezin, of jullie in het weekend nou graag de natuur in gaan, een museum induiken, een mooie theatervoorstelling bezoeken, met dieren willen knuffelen of een film willen pakken, het kan allemaal. Natuurlijk ook leuk om een weekend uitje te combineren met een drankje en iets lekkers in een van de vele Kidsproofrestaurantjes.

Een heel fijn weekend samen met je kinderen!

PS: Heb je zelf een leuke weekendtip? Laat het ons weten via kopvannoordholland@kidsproof.nl

Kidsproof Kop van Noord-Holland


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs