Leuke kinderfeestjes de Kop van NH | Corona-proof
Kinderfeestjes

Leuke kinderfeestjes de Kop van NH | Corona-proof

Een super kinderfeestje vieren in Alkmaar, Den Helder of Hoorn? Gelukkig kunnen ondanks corona veel feestjes weer. Bekijk de feestjes die open / veilig zijn. Lees vooraf de corona-maatregelen!
Het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in Heerhugowaard, Schagen, Bergen, Egmond, Castricum, Heiloo, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 216 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 216 resultaten
Pagina: 1234567

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Kop van Noord-Holland?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Kop van Noord-Holland kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Kop van Noord-Holland met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!