Wow, alle leuke kinderfeestjes in de Kop van NH

Wow, alle leuke kinderfeestjes in de Kop van NH

Wil je een super te gek kinderfeestje vieren in Alkmaar, Den Helder, Hoorn of daartussenin? Cool!

Wij hebben het méést complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in de Kop van Noord-Holland voor je gemaakt.

Nu alleen nog even kiezen…

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 206 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 206 resultaten
Pagina: 1234567

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Kop van Noord-Holland?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Kop van Noord-Holland kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Kop van Noord-Holland met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Zuid-Scharwoude, Hoorn, Zaandam, Purmerend, Schagen en Den Helder!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!