Ponykamp - zomervakantieTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuk ponykamp voor tijdens de zomervakantie! Kijk dan bij Ruitersportcentrum de Roosberg
Al tientallen jaren organiseert Ruitersportcentrum de Roosberg in Bavel, bij Breda, leerzame ponykampen in het altijd gezellige Brabant. Het ponykamp is voor echte paardengekken tussen de 7 en 17 jaar! Er wordt geslapen op de manege zelf.

Elke dag paardrijden, ook in de prachtige uitgestrekte bossen. Tijdens het ponykamp wordt veel aandacht besteed aan de verzorging en de basiskennis van paarden. En daarnaast is er een heel recreatief programma, zodat de kinderen kunnen genieten van een onvergetelijke ponykamp week.
 
Afhankelijk van je ervaring wordt je ingedeeld in groepjes en krijg je je eigen pony toegewezen. Zo zitten de beginners bij elkaar, maar ook de vergevorderde!

Bavel wordt omringd door uitgestrekte bossen waarin je prachtige buitenritten kunt maken. Reken dus maar op een stevige dagtocht (o.a. met huifkar zodat iedereen mee kan). En natuurlijk de picknickmand!

Naast paardrijden is er meer te beleven: een barbecue, een speurtocht, een kampvuur en natuurlijk een vrolijke bonte avond. En als het heel mooi weer is, wordt er gezwommen in het nabij gelegen zwembad Wolfslaar. De ponykamp week wordt samen afgesloten met een feestelijke dressuurwedstrijd!

Wil je meer weten of je inschrijven? Kijk dan verder op de website van Ruitersportcentrum de Roosberg. ol.

PS Wist je dat we leuke tips hebben voor eropuit in de natuur?

Ruitersportcentrum de Roosberg

Bavelse Hei 9
4854 PN Bavel
Openingstijden Bekijk de website voor de exacte data Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Orkaan speelt Tempo!

Orkaan speelt Tempo!

Laat je betoveren door de mooiste muziek. De leden van het Oorkaan Ensemble scheuren door de muzikale dimensie als ervaren game-avatars. Ze haasten, springen, botsen, rennen en komen weer tot stilstand. Maar wie bepaalt het tempo eigenlijk?

Ervaar Tempo en laat je mee voeren