• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kinderboerderijen & dierenparken in Utrecht
Kinderboerderij & dieren

Kinderboerderijen & dierenparken in Utrecht

In Utrecht zijn er volop leuke uitjes voor dierenvriendjes. Geitjes aaien op de kinderboerderij, helpen bij de boer of wilde dieren spotten in de dierentuin.

Bekijk hier alle dierenuitjes voor kinderen in Utrecht!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 33 resultaten
Pagina: 12

Volg Kidsproof Utrecht

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 33 resultaten
Pagina: 12

Naar de kinderboerderij in Utrecht

In Utrecht zijn er heel veel leuke dierenuitjes voor kinderen. Met je kind naar een kinderboerderij is altijd leuk. Op Kidsproof.nl vind je alle leuke kinderboerderijen in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden.

Op bezoek bij de boer de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Ook zijn er veel boerderijen waar ze kunnen spelen en dieren aaien of knuffelen: de stadsboerderij, een ijsboerderij, een speelboerderij, een melkvee boerderij, een kaasboerderij, er zijn zoveel leuke bezoekjes aan de boer mogelijk in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden.

Dierentuinen en dierenparken in Utrecht

Naast de dierentuin zijn er ook veel kleinere dierenuitjes voor kinderen: een dierenpark, een vlindertuin, een geitenboerderij, een alpaca boerderij, een ezelboerderij, ezelwandelingen, een huifkartocht, een zeehondencreche of zeehondenopvang, het asiel. Allemaal leuke uitstapjes voor kinderen die gek zijn op dieren!