Mexicaans rest PopocatepetlTerug naar het overzicht

Lekker Mexicaans eten met een speciale kinderkaart, gezellig binnen of buiten?
Popocatepetl is de bekende vulkaan bij Mexico city. De naam is oud-Azteeks en betekent; "Daar waar de aarde heet wordt."
In Nederland staat Popocatepetl voor een groot aantal Mexicaanse restaurants die al 25 jaar een succes in Nederland zijn.
 
Een bezoek aan Popo is een avond Mexico met de karakteristieke uitbundige en levendige sfeer. Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, vers gemixte cocktails, authentieke Mexicaanse gerechten en het kleurige cantina interieur die een avondje Popo zo especial maakt.
Vergeet niet de speciale kindermenukaart met lekkere kleinere mexicaanse hapjes en een heerlijke hamburger met frietjes.

Heb je de ETENBIJ-kaart dan geldt hier ook: kinderen en de jarige jop is gratis, zie de voorwaarden: http://www.etenbij.nl/content/actievoorwaarden

Mexicaans restaurant Popocatepetl

Lieve vrouwestraat 4-10
3811 BR Amersfoort
Openingstijden Elke dag van 17.00 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag tot 22.30 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start!

Een frisse start!

Het schooljaar is weer begonnen. Na de vakantie een frisse start maken en wellicht iets nieuws uitproberen? In de categorie clubjes vind je een heleboel verschillende sportclubs, verenigingen en leuke workshops voor kinderen.

Naar het aanbod