• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Bobo vakantiedagenTerug naar het overzicht

Geef je kind vast op voor een leuk, leerzaam en sportief kamp in de zomervakantie in Veenendaal!
Speciaal voor alle kinderen van 3 t/m 6 jaar organiseert Sportivun - in samenwerking met het educatieve kleutertijdschrift Bobo - de leerzame Bobo vakantiedagen in Veenendaal!  

Leerzaam en leuk: dat is de beste omschrijving van de Bobo vakantiedagen van Sportivun. De Bobo vakantiedagen sluiten volledig aan op de belevingswereld van een kleuter.

Een spannend voorleesverhaal over Bobo vormt de rode draad van alle educatieve activiteiten tijdens deze leerzame dagen. Er komen verschillende thema’s aan bod, zoals letters, getallen en kleuren.

Op spelenderwijs wordt geoefend met onder andere rekenen en taal. Uiteraard op het niveau van het kind. Oh ja… misschien komt Bobo ook nog even langs om te jumpen op het springkussen!  
 
Extra leuk!
Dit jaar heeft Sportivun nóg iets leuks! Download de stempelkaart, spaar 5 stempels door o.a. mee te doen met een quiz en het kleuren van een kleurplaat én maak kans op geweldige prijzen!

3 dagen lang - van 08.30 tot 15.00 uur (laatste dag tot 12.00 uur) – neemt Bobo je mee in zijn wereld! 
Lijkt het jouw kind leuk om in de vakantie actief bezig te zijn? 

Bekijk hier de data of om alvast een plek reserveren door op de button te klikken.

Sportivun


Openingstijden 08.30 tot 15.00 uur, de laatste dag t/m 12.00 uur van 21 juli t/m 2 augustus Prijs De kosten zijn inclusief 2x lunch, een Sportivun bidon en een echte Bobo-orenpet. Klik verder via de button naar de website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod