• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Multi-sportkamp VeenendaalTerug naar het overzicht

Laat je kind de Olympische Spelen ervaren tijdens het Multi-sportkamp in de zomervakantie
Dit jaar staan de Sportivun Multi-sportkampen geheel in het teken van de Olympische Spelen en het EK-voetbal.
Sportivun neemt je kind meer in de wereld van sportieve prestaties, teamgeest en plezier. Dit doen ze vanuit de inspiratie van deze grote evenementen.

Of het nu gaat om basketbal, voetbal, atletiek of hockey, zij zorgen ervoor dat kinderen hun vaardigheden verder ontwikkelen in hun favoriete sport of nieuwe sporten ontdekken.

Stel je voor dat je de basketbalvaardigheden van LeBron James leert, de vastberadenheid van Cristiano Ronaldo, het uithoudingsvermogen van Femke Bol of het scorend vermogen van Laura Nunnik.

Tijdens de vakantiekampen bij Sportivun in Veenendaal laten ze kinderen de passie en het plezier van sport beleven, terwijl ze hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen.

Extra leuk!
Dit jaar heeft Sportivun nóg iets leuks! Download de stempelkaart, spaar 5 stempels door o.a. mee te doen met een quiz en het kleuren van een kleurplaat én maak kans op geweldige prijzen!

Kom 3 dagen lang - van 09.00 tot 17.00 uur – sporten en plezier beleven tijdens het Multi-sportkamp!  

Is jouw kind erbij? Klik via de button door voor meer info om snel een plek te reserveren. 

Sportivun


Openingstijden 09.00 tot 17.00 uur, 
17 t/m 19 juli, 31 juli t/m 2 augustus
Prijs Klik hiervoor op de button naar hun website. Het is inclusief 2x lunch, een Sportivun bidon én t-shirt. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod