• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Met 25% Kidsproof korting op ontdekkingstocht bij World of Dinos!

7 juni 2024
Deze zomer nemen levensgrote dinosaurussen Amsterdam over. Durf jij ze te bezoeken? Nu met 25% Kidsproof korting!
Deze zomer nemen levensgrote dinosaurussen Amsterdam over. Help jij Ranger Tom tussen 13 juli en 1 september 2024 in zijn onvergetelijke ontdekkingstocht? Trotseer alle uitdagingen, kijk de meest angstaanjagende dino’s in de ogen en beleef de spannendste avonturen. Maar pas op! Je bezoek is niet zonder gevaar.

De perfecte combinatie van plezier en educatie

Hoe groot was Omeisaurus? Wat was de meest angstaanjagende dino? En hoe snel kon Pterodactylus vliegen? Ga als echte avonturier op ontdekkingstocht door World of Dinos en leer alles over dinosaurussen, hun leefomgeving en hun gewoontes. Weet jij alle vragen van de speurtocht te beantwoorden?

Wordt een echte dinoranger in de kidszone

Ga op jeepsafari, sla een balletje op de dino golfbaan of ga als echte ranger opzoek naar bijzondere opgravingen. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de avontuurlijke kidszone van World of Dinos. Kom tijdens het spelen ook genieten van wat te eten en drinken bij de horecagelegenheid van World of Dinos Amsterdam. Deze zomervakantie is World of Dinos weer terug in de hoofdstad van Nederland:Amsterdam!

Op deze centrale locatie van meer dan 6.000 m2 vind je meer dan 60 levensechte dino’s. Met een brullende T-rex en een razendsnelle Velociraptor ga je weer even terug in de tijd.

Praktische informatie:
World of Dinos Amsterdam (Sugarfactory)
Kristalpromenade 7
1165 PD Halfweg 


Kortingscode

Met kortingcode AMSTERDAM-KIDSPROOF24 krijg je maar liefst 25% korting op je tickets!

Klik voor meer informatie en tickets op onderstaande button Naar de website