Zwembad De Winter SportTerug naar het overzicht

Bij dit kindvriendelijke zwembad in Hilversum zijn er ABC- en privézwemlessen vanaf 3,5 jaar.
Zeven dagen per week staan de zweminstructeurs van De Winter Sport klaar om de kinderen veilig door het water te laten bewegen. Ze staan letterlijk naast de kinderen in het water. Van snorkelen en survivalzwemmen tot zwemvaardigheid, iedereen is welkom bij de verschillende lessen.

Handig! Bij De Winter Sport is er geen wachtlijst.

Zwemles in kleine groepen
Er wordt lesgegeven in kleine groepjes, daarom kunnen kinderen mogelijk al vanaf 3,5 jaar instromen. Bij één docent zitten maximaal vijf leerlingen, of er zijn 2 docenten voor 8 leerlingen. Dit is heel prettig voor alle kinderen en voor kinderen die niet in die grote groepen kunnen meekomen.

Elk kind krijgt een persoonlijke leskaart waarop alle vaardigheden nauwkeurig worden bijgehouden. Soms heeft een kind moeite met een bepaalde oefening en dan laat de leskaart precies zien waar de extra aandacht nodig is.

Benieuwd? Inschrijven kan via de roze websitebutton!

Op zoek naar meer clubjes in Amsterdam? Check onze speciale pagina met tips!

De Winter Sport

Franciscusweg 229
1216 SE Hilversum
Openingstijden 7 dagen per week Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen