Kids art club AmsterdamTerug naar het overzicht

Kinderen kunnen hier hun passie voor tekenen, schilderen en kunst verder ontdekken & ontwikkelen!
Is jouw kind altijd druk in de weer met knippen, plakken, schilderen en tekenen? Dan is de Kids Arts Club in Amsterdam West een hele leuke plek voor jouw kind. Hier kunnen de kids samen na schooltijd teken- en schilderlessen volgen of zich voegen bij de kunstclub.

Teken- en schilderles (vanaf 7 jaar)
Bij de schilder & tekenles gaan de kinderen speels aan de slag met verschillende teken en schildertechnieken. Doormiddel van leuke en leerzame opdrachten zullen de kinderen hun creativiteit en vaardigheden ontwikkelen. De ene week staat er misschien een bepaald thema centraal en de andere week is een bepaalde techniek het uitgangspunt van de les. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van potlood & verf, maar ook materialen zoals houtskool, pastelkrijt en aquarel potloden en nog veel meer. De kinderen zullen op ontdekking gaan met hun eigen fantasie en leren hun creativiteit te prikkelen. Een belangrijke les hierin is plezier hebben in het tekenen en niet te hoge eisen te stellen. Tekenen & schilderen leer je vooral je door het veel te doen.

Kunstclub (vanaf 5 jaar)
Bij de kunstclub gaan de kids elke week gezellig aan de slag met verschillende materialen. De kinderen ontdekken de verschillende kunsttechnieken. Ze leren over kunstenaars en laten zich inspireren! De kinderen leren hun ideeën uit te werken met bijvoorbeeld tekenpotloden, klei, verf, karton en allerlei andere materialen. De wekelijkse kunstprojectjes over het algemeen gekaderd maar binnen het kader is er heel veel ruimte om te experimenteren, onderzoeken, uit te proberen en te creëren op je eigen manier. Zo kan ieder kind hun eigen beeld tot werkelijkheid brengen in zijn of haar kunst/knutsel werk op zijn op zijn/haar eigen persoonlijke manier.

Bij de Kids Art Club is de belangrijkste waarde dat de kids gestimuleerd worden om eigen keuzes te maken voor hun kunstwerk, maar zich ook altijd mogen laten inspireren! Zo wordt het zelfvertrouwen van de kinderen in wat ze kunnen te vergroot. "Ik wil de kinderen meegeven dat tijdens het maken van kunst niks goed of fout is en dat we leren van het proces." is het uitgangspunt van de club. 

Klik op de roze button voor meer info

Tip: Neem eens een kijkje in onze UitAgenda voor leuke uitjes in de buurt van Amsterdam 

Kids art club Amsterdam

Admiraal de ruijterweg 9
1057JT Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen